hits

Når det ikke passer #sykkeltryn

Tiåringen tryna på sykkel på vei til skolen denne uke.  Det resulterte i en vond hånd,  etter mye venting, legebesøk og et røntgen er hånda nå pakket inn i en blå gips.

Han er blid og glad, han har ikke så my vondt. Gipsen er jo litt upraktisk og det er klart at en aktiv 10 åring ikke vil ha hverken gips eller brudd i hånda, men når det først har blitt som det har blitt så er situasjonen nå grei. Det er det viktigste.

Man vil jo aldri at barna skal skade seg og når det først skjer så tenker man jo ikke på om det passer eller ikke. Det blir førsteprioritet uansett. Men når det først har skjedd og er situasjonen er under kontroll så kan man jo gjøre seg noe refleksjoner om at noen ganger så passer det dårligere enn andre. Bagateller mye av det kanskje, men allikevel?

Denne gangen hadde jeg nemlig gjort noen ting jeg sjelden eller aldri gjør

  • Er det noe jeg hater så er det å ha ufresht hår. Jeg kan ikke fordra det, og nei, tørrshampo gir meg ikke den freshe følelsen selv om reklamene gjerne påstår det. Altså, jeg vasker alltid håret etter trening. Alltid. Men så var det på onsdag da, når det var litt lite varmtvann igjen og jeg uansett skulle trene tidlig på torsdag. Den ene gangen droppet jeg det altså, og torsdagen ble jo brukt til å ta seg av denne hånda, så det ble ikke noe trening eller hårvask? Typisk! Altså, jeg vil jo ikke sitte på legevakta i det store og det hele, men om jeg kan velge mellom uvasket hår og nyvasket så velger jeg det siste?. Ikke ble det vasking av håret før sent på kvelden heller?.

  • Genseren: jeg hadde jo slengt på meg noe treningstøy fordi jeg skule jo trene. På vei ut av døra river jeg med meg første og beste genser som, og den burde, helt ærlig, vært på vask for en stund siden. Den ble jo sittende på den også gitt? Så hadde jeg jo matchet det med knall oransje sokker da, så da ble det liksom så mye bedre.. eller nei?.

  • Noe annet jeg aldri gjør er å gjører å sette i gang vaskemaskiner og oppvaskmaskiner om vi ikke er hjemme og våkne! Unntatt, ja du gjetter det nok, denne dagen, og de var satt i gang før noen tryna på sykkel. To vaskemaskiner og en oppvaskmaskin stod og gikk, jeg skulle jo bare en liten svipptur. Joda, det ble ikke bare noen svipptur. Jeg var småbekymret (underdrivelse, jeg var veldig bekymret) for det hele dagen egentlig, men igjen, denne hånda hadde førsteprioritet.

Så hva blir konklusjonen? Vær alltid forberedt på alt alltid! Så neste gang vasker jeg håret, tar på meg en ren genser og venter med å sette i gangen vasken til jeg er hjemme igjen!

Klem Lene Mari

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar