hits

#livet, #tur og #hinderløp

Noen ganger vandrer bare tankene?

I dag var det slik. Jeg var ute på tur, en rolig tur i skogen. Det handlet ikke om puls eller tempo i dag. Det handlet bare om å bevege seg i terrenget og nyte omgivelsene, lytte til lydene, kjenne på luktene, og la tankene vandre?

Høstsesongen for oss hinderløpere har så vidt startet og allikevel er den mer eller mindre over for min del. Hånda mi har fått seg en trøkk og det er bare å innse at X-Run ryker, Toughest Oslo henger i en tynn tråd og jeg krysser fingrene for at jeg kan gjennomføre Mud Run med familien om 4 uker. Mer enn dette har jeg ikke planlagt for høsten og mer blir det ikke. Selv om det er trist å gå glipp av det meste av løp denne høsten så kjennes det også greit ut. Jeg kjenner at hverken formen eller motivasjonen er helt topp for tiden.  Ikke for det, det hadde sikkert vært gøy å være med på flere løp, spesielt om jeg hadde lagt fra meg alt av ambisjoner og bare kost meg med løpet og alle folka, men det kommer flere muligheter til det.

Årsaken til at jeg synes det er greit er jo at det da kanskje blir noe mer tid til andre ting, som å reise på tur med familien. Det er da jeg kjenner at jeg er der jeg aller helst vil være. Jeg er bare meg, vi er bare sammen og alt er chill. Jeg puster litt roligere og nyter litt mer når vi er på tur. Jeg har på ingen måte tenkt til å slutte med hinderløp, jeg har bare tenkt til å la det ta litt mindre plass for å gi rom til litt mer av andre ting. I alle fall nå i høst.

 

 

Hvordan våren blir vet jeg ikke ennå. Kanskje faller alt på plass og jeg får tid til alt jeg ønsker, kanskje er jeg mer gira på hinderløp en noen gang eller kanskje jeg har funnet meg en hule i fjellet og blitt fjellhulder på heltid..  Det vil tiden vise. Vårsesongen er jo tiden for noen av mine absolutte favorittløp, så noen løp blir det! Det er nok det eneste som er helt sikkert!

Klem Lene Mari

Én kommentar

Victoria Larsen

21.08.2017 kl.14:31

Så gøy! Flink du er :D

Skriv en ny kommentar