hits

Chicken Race 5 kilometer hardcore hinderløp!

Sosiale medier flommer over av godord om lørdagens Chicken Race arrangert av Bootcamp Hønefoss. Jeg har allerede skrevet litt om familieløpet HER , men det er jo så mye mer å skrive. Det at Bootcamp Hønefoss arrangerte hinderløp for første gang for her var alt så godt planlagt. Ingenting var overlatt tilfeldighetene og arrangøren hadde virkelig jobbet for at hver og en av oss som var der skulle få en god opplevelse. Til og med været var på deres side og solen skinte hele dagen og gav deilig sommertemperatur.


Bilde fra Foto Moije 

Bootcamp Høenfoss har restaurert en gammel militær hinderbane som de bruker til trening og som seg hør og også ble brukt i løpene. Start og målområdet lå også i tilknytting til denne banen noe som gjorde at det var lett å se utøverne på hindre. Der fantes det også toaletter. Det var også stands med blant muligheter for å kjøpe både mat og drikke og ikke minst var det mulighet for kjøpe is. Man skal ikke undervurdere viktigheten av is på varme dager!  Ringerikebadet lå også rett i nærheten med sine fasiliteter. Sekretariatet var der og scenen med en engasjert og ryddig speaker. I løypa hadde de flere fotografer og de hadde sørget for flere drikkestasjoner. Sikkerheten var også godt ivaretatt. Kort oppsummert så var alt på plass.

Jeg hadde opprinnelig meldt meg på 8 km men byttet til 5 kilometer av praktiske årsaker siden jeg også skulle løpe familieløypa med gutta. Familieløpet var altså det viktigste for meg denne dagen, men selvsagt gledet jeg meg også masse til 5 kilometerløpet. Jeg mistenkte at dette kom til å bli veldig gøy, og det ble det.

 

Chicken Race hadde mange og varierte hindre. De hadde jo disse hindrene som har vært en del av den militære hinderbanen og ute i terrenget var det mange flere. Jeg vil speilet trekke frem Ringdekk Challenge i Storelva, og for meg var det en skikkelig utforing. Det ser ikke så vanskelig ut, men jeg sleit med å finne noen god teknikk og ble for det meste liggende på magen og dra meg fremover (jeg følte meg slitt som en strandet sjøku egentlig). Det tok jo evigheter å komme gjennom, og jeg la igjen masse tid og krefter på det hinderet. Hadde det ikke vært for at jeg fikk oppmuntringer og heiarop fra andre deltagere så hadde jeg vel verdt der ennå?  Det var et veldig morsomt hinder og gav meg virkelig en opplevelse for livet, og noen morsomme bilder. Ikke feil det heller.

Bilde tatt av Egil Toft 

 


Dette hinderet med flere over hindre og noen under hindre stjal overaskende mye krefter

Jeg fikk aldri noen god flyt på løpingen, men hadde en god flyt gjennom alle hindrene. Gøy at alle hindrene satt på første forsøk. Jeg slapp ikke helt unna burpeesene da, Bootcamp Hønefoss hadde nemlig vært så elskverdige å legge inn en burpee sone, slik at ingen skulle gå glipp av burpeesene.Jeg var spent på noen ting. Jeg visste at jeg kom til å få en utfordring med å få i meg nok å spise gjennom dagen og jeg var spent på hvor sliten jeg kom til å bli i grepet etter runden med gutta. Grepet holdt fint, men spisingen ble et problem. Jeg fikk meg en liten knekk omtrent en kilometer ute i løypa da bananen jeg nesten desperat heiv i meg en halv time før start holdt på å finne veien opp igjen. Heldigvis fant den ut at den skulle bli i magen en stund til og formen steg litt igjen. Jeg fikk også en liten utfordring med skoene. Nye sko med strikklisser med feste holdt ikke og jeg måtte stoppe å stramme flere ganger. Ingen krise men velger andre sko og/eller lisser neste gang. Definitivt!Om jeg skulle ønske meg noe mer etter dagen så skulle ønske jeg hadde enda mer tid. Tiden gikk for fort og det er så mange jeg skulle ha pratet mer med og enda mange flere jeg skulle gitt en klem. Heldigvis så ser jeg jo de aller fleste igjen enten på eget initiativ, på trening eller på løp til høsten!

Fantastiske laget mitt <3
 

Chicken Race ble en suksess på alle måter! Hold av datoen 24 juni 2017. Da braker det løs igjen!

 

For mer detaljer om løypa vil jeg anbefale deg å se artikkelen fine Line har skrevet i kondis HER. Utrolig hvor mye detaljer hun får meg seg! 

 

Klem Lene Mari

 

#ocr #hinderløp #sport #løping

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar