hits

Teipet sammen for Bootcamp Hønefoss

Det er alltid så hyggelig å komme til Bottcamp Hønefoss sine treninger. Det er et godt miljø hvor alle er inkludert, helt uavhengig av alder og treningsbakgrunn. Siden jeg har litt reisevei til Hønefoss så er jeg ikke der så ofte jeg tar meg tiden til å reise. Desto hyggeligere er jo når jeg faktisk når turen.


Flott gjeng altså!

 

Bootcamp Hønefoss har som jeg har skrevet før, satt i stand og videreutvikler en gammel militær hinderløype. Det er stadig noe som skjer og stadig nye planer både for hinderbanen og for løpet Chickenrace som skal arrangeres 25 juni. Slik det står nå er det allerede et drømmested for oss hinderløpere og enda bedre blir det.


3 av fire av som representerte OCRNorway på gårsdagens trening

 

I går var jeg med på tirsdagsøkten deres. Et veldig bra opplegg med mye hindertrening  ispedd litt fellestrening. Burpees pleier å inngå som en del av denne fellestreningen, de er glad i burpees på Bootcamp Hønefoss. I går var det "bare" cirka 40 som hadde møtt opp på treningen, noe som jeg synes er råbra men som er et mye lavere tall enn rekorden deres. 

Selv tok jeg det rolig og fokuserte på hindrene, jeg måtte nemlig teipe både kne og fot før jeg reiste. Jeg var nemlig ute på løpetur i skogen på formdagen. Det var vått og glatt noe som førte til at jeg glei på en rot og slo foten jeg opererte for noen år tilbake. Ingen stor greie, men akkurat den foten skal det ikke så veldig mye til før jeg kjenner det i. Et par kilometer senere glei jeg på en stein og slo kne rett i den samme steinen. Det var veldig glatt i går, så denne gangen var det utfordrende forhold som var årsaken og ikke bare kløning. Når jeg på Bootcampen i tillegg klarte å få en strekk i gluteus, altså rumpa på godt norsk, så konkluderte jeg med at det rett og slett ikke var min dag.

 

Jeg reiste uansett hjem fra Hønefoss med masse verdifull hindertrening tross at jeg ikke hadde litt forsiktig innsats. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg tar turen til Hønefoss!

 

Sjekk gjerne ut nettsiden til Bootcamp Hønefoss HER, og følg de på facebook HER!

 

Klem Lene Mari 

 

#trening #hinderløp #ocr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar