hits

Trening med Bootcamp Hønefoss

Jeg har fulgt med på Bootcamp Hønefoss på facebook en stund og latt meg imponere over hva de har fått til. Jeg har, helt siden de startet opp der, hatt lyst til å teste og i går fikk jeg endelig mulighet.

Det som møtte meg på Hønefoss var en hinderløpers drøm! For et sted de har fått i stand der. Området er en gammel militær hinderbane som de har satt i stand og videreutviklet noe. Det har blitt noen dugnadstimer der har jeg skjønt og fy søren så fint det har blitt! Her finnes mange over hindre, vegger, under hindre, krabbing, irish table, monkey bar, balansehindre, tauklaring og mye mer.  

 
På tirsdager arrangerer de bootcamp og det var det jeg var med på. Morsomt opplegg, mye hindertrening med innlagt intensiv styrketrening. Jeg fikk opp pulsen for å si det slik. Det ble en morsom, og for meg en litt annerledes økt med masse kule folk.  Det frister absolutt til gjentagelse. Jeg fikk samlet litt flere blåmerker også, og siden det er en stund siden jeg har løpt løp nå så var det godt å få noen litt ferske blåmerker ;) .

 

 

 Jeg er fornøyd med å ha klart alle hindrene minst en gang helt uten hjelp.  Til og med irish table på cirka 2 meter gikk. Jeg kan vel ikke si at det gikk greit, men jeg var i alle fall over to ganger uten hjelp. Armgangen var ny til denne treningen og den er mer en godkjent. Gode stenger å holde i og såpass lang at jeg fikk noen å jobbe med. Jeg fikk høre litt om videre planer for nye hindre, og jeg gleder meg allerede. Det er vell verdt reiseveien slik der er nå, og enda bedre blir det!

 

De har mer spennende planer også på Bootcamp Hønefoss i tillegg til nye hindre, så her er det bare å følge med. Du finner de lett på facebook, bare søk på Bootcamp Hønefoss, link HER 

 

Det som er litt typisk meg når jeg er på slike ting er at jeg blir så oppslukt av treningen og det som skjer at jeg ofte glemmer å ta bilder. Lit dumt når man har denne bloggen egentlig . Når jeg kom på at det kanskje var lurt å ta litt bilder var det blitt skumt og bildene deretter, derfor har jeg jeg lånt de fleste bilene denne gangen (takk til Marius og Boocamp Hønefoss for bilder). Neste gang skal jeg ta ned bedre kamera og prøve å få tatt litt mer bilder selv også.

 

Takk til Bootcamp Hønefoss en super økt! 

 

Klem fra Lene Mari

 

 

 

#Hønefoss #hinderløp #trening

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar