hits

Magiske øyeblikk

Sent i går kveld kom vi hjem fra en langhelg i Kristiansand Dyrepark, men overnatting i telt på vei nedover og to overnattinger på pirat hotellet Abra Havn, byen til Sabeltann og hans menn. Helgen har vært full av opplevelser og små magiske øyeblikk. Jeg kunne skrevet mange sider om hva vi har opplevd og sett, men jeg tenkte å trekke frem noen magiske øyeblikk.

 

 Sengene i sjørøverkåken: etter en natt på liggeunderlag i et trangt telt og en lang dag i dyreparken var det magisk og synke ned i den gode sengen i sjørøverkåken. Magisk!

 

Latterkrampe i tømmerrenna Nilen: smågutta debuterte i tømmerrenna. Til tross for flere skrekkslagne ansiktsuttrykk på bildet så var det en glad familie som steg ut av tømmerenna med latterkrampe, og vi var enig om at det var supergøy.Besøk til frokost: når vi spiste frokost etter natten i telt fikk vi besøk av et svanepar og en andeflokk. Det er  sjelden vi har så flott besøk til frokost!Ekornapene i apejungelen: Disse søte små apene kan man nemlig gå inn til, og vi var så heldig å få nærkontakt med disse søte små da de hoppet ned på ryggen og hodet vårt. Man skal være litt forsiktig med disse små apene da de er veldig nysgjerrig og kan bite av ren nysgjerrighet. Heldigvis gikk det det veldig fint med oss.  En av apene fikk godt tak i kjede mitt og trodde nok anhenget var spiselig. Vi fikk også besøk ned i ytterlomma på sekken, heldigvis hadde vi fjernet det som lå der ellers hadde det nok forsvunnet opp i trærne sammen med den nysgjerrige ekornapen. En opplevelser for livet!Langemann: På lørdagsmorgen våknet vi av at den Den Sorte Dame seilte inn i sundet i Abra Havn, og Langemann, Kaptein Sabeltann mest betrodde mann sto på skuta og vinket til oss. Det var en god start på dagen for smågutta!
 

Løvebrøl til lunch: når vi spiste lunch på SOKO måtte sjefen i løveflokken ordne opp i flokken. Vi fikk spiste derfor lunch akkompagnert av mektige løvebrøl.
Andedammen: Minsten fikk fiske i andedammen på Båtbasaren og fisket opp en and med nummer under og fikk med seg en stor and hjem. Det var ville jubelscener og et minne for livet!
Oterlek: I nordisk villmark vard et to viltre otere som lekesloss og jagde hverandre rundt . Dette er i alle fall det vi sier til smågutta og det kan jo være sant, det er jo selvsagt at det var helt andre ting de egentlig holdt på med... Men det var uansett stor stas og se de to oterne pile rundt både på land og i vann.


Jungelstien: småguttas glede over å ha gjennomført jungelstien feilfritt. Spesielt lillebror var superstol over å klare det samme som storebror. Jeg klarte det også for øvrig feilfritt hvis noen lurte ;)
 

Tante Sofie: Storebror fikk ørene sjekket av Tante Sofie i Kardemomme by. Ørene ble godkjent men han fikk streng beskjed om å gå å vaske seg rundt munnen, noe han gjorde med en gang.

 Denne helgen har vært full av opplevelser og Dyreparken er et fantastisk sted å være. Vi ble også imponert over Abra Havn som bød på masse opplevelser for barna og komfort for oss voksne. Stillen er gjennomført og man føler seg virkelig som en pirat, noen mer enn andre. Jeg er også imponert over sjørøverne som vi møtte. De har sikkert mye å gjøre som pirater, men tok seg tid til å både synge og danse for oss. Vi var så heldig å få møte de på sjørøverfroskosten også og fikk snakk med både Lech og Langemann. Veldig god sjørøverenergi på disse piratene!
Dette har vært en super helg for både små og store! 

Hiv og Hoi!

Lene Mari

 

 

#Kristiansand #Dyrepark #AbraHavn #familie #ferie 

Stikkord:

4 kommentarer

Mari

12.08.2013 kl.12:29

Kristiansand er beste sted på jord! Både for små og store!

Lene Mari

13.08.2013 kl.07:47

ultrababe: JA, og Abra Havn er topp =) Jeg like rgodt kristiansans by også, men vi var ikke der denne gang =)

dragonqueen

12.07.2014 kl.21:41

Hørtes veldig bra ut og mange fine bilder.

Jeg skal dit med min beste venninne, hennes mann og deres sønn på 11 år til torsdag og være der til mandag, vi gleder oss masse. Vi skal bo i tema hus i Abra Havn, venninnen min og jeg skal på pirat frokost, alle 4 skal på forestilling også skal vi 4 på frokostvandring det blir spennende.

Det blir en knall lang helg forhåpentligvis =D

Lene Mari

27.09.2014 kl.16:29

Å så koselig! ) Håpet dere hadde en super helg :) Klem

Skriv en ny kommentar